Hlavní obsah
Článek

Na Petru Jungmanovou, vdovu po geniálním herci Vladimíru Dlouhém (†52), který před sedmi lety zemřel na následky rakoviny žaludku a slinivky, se konečně zase usmálo štěstí. Manželka herce, jehož proslavily role v seriálu Arabela v pohádce S čerty nejsou žerty (v obou hrál Petra), má zase konečně přítele. Co na to říká bratr zesnulého umělce Michal Dlouhý?

Celých sedm let od doby, kdy Vladimír Dlouhý po nezřízeném způsobu života odešel na věčnost, neměla krásná Petra na jiného muže ani pomyšlení.

Všechen svůj volný čas věnovala dvojčatům Janovi a Jiřímu, které počala právě s Vladimírem. Těm už je jedenáct, a přestože se rodina celou dobu snažila, aby ztrátu otce nepocítili, mužský prvek ve výchově přece jen musel chybět.

Už ale nechybí. Je to čerstvé, teprve pár měsíců, kdy se Jungmanová znovu zabouchla.

„Zrovna jsme se vrátili ze společné dovolené, kde byla i s klukama a svým přítelem,“ prozradil herec Michal Dlouhý, který byl prý připraven rázně zakročit, kdyby se z muže vyklubal syčák.

Není to však prý zapotřebí. „Láďu musel seslat Vláďa z nebe. Kluci ho mají rádi a musím říct, že chlap jako on se jen těžko hledá. Jsem šťastný, že má Petra někoho takového po svém boku,“ rozplýval se v Aha! Dlouhý, který na podzim obsadí obrazovky Primy coby kapitán Exner ve stejnojmenném seriálu.

Reklama

Další články

Načítám