Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéra v roli moderátorky dnes čeká v Odpoledních zprávách na Primě Elišku Čeřovskou, která spolu s Lenkou Špillarovou nahradila po dobu mateřské dovolené kolegyni Sandru Parmovou. Úplně neznámá ale divákům není. Mohli ji vídat jako reportérku zpravodajství.

"Jsem trochu nervózní, i když mi každý říká, že bych měla být zvyklá, když sedm let pracuji jako reportérka, tak bych to měla mít v malíčku. Ale ten pocit, když člověk sedí sám ve studiu, musí u toho mluvit, a ještě se nějak tvářit, je to jiná disciplína a není to lehké. Ale reportéřinu neopouštím," řekla nám Eliška.

"Oproti Lence se snažím být ta seriózní. To odpovídá i zpětným vazbám, když jsme si zkoušely moderování ve studiu. Mně bylo vytčeno, že bych potřebovala víc úsměvu, humoru a uvolnění, jako má Lenka, a ona by naopak potřebovala zvážnět," svěřila.

"Vzájemně se s Lenkou podporujeme, i když by si někdo mohl myslet, že se o to místo budeme nějakým způsobem rvát, kdo si během záskoku za Sandru na tu židli sedne. Ale navzájem se uklidňujeme a motivujeme. Lenka už to má za sebou, nasadila laťku vysoko, tak doufám, že to dám," věřila Eliška.

S tím, že bude na obrazovce jako moderátorka jen na nějaký čas, je smířená. "S tím jsme do toho šly. Sandra je součást týmu a až přijde a řekne, že chce zpátky, tak to tak bude. Je to super příležitost a sen každého, tak jsem za ni ráda," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám