Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britskou herečku a modelku Elizabeth Hurley od padesátky dělí už jen čtyři roky, ale postavu by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Ačkoli se Elizabeth neobjevila v žádném filmu na stříbrném plátně již sedm let, v seriálu Gossip Girl (Super drbna), který je v USA hitem, se vnadná Angličanka ukáže v celé své kráse. Jako tajemná milionářka Diana Payne se v seriálu dokonce předvede s vykasanými leopardími šaty.

Hurley se nejvíce proslavila jako přítelkyně herce Hugha Granta a krásná spolupracovnice Austina Powerse v komedích Austin Powers: Špionátor a Austin Powers: Špión, který mě vojel. Dále se také blýskla ve filmu Smlouva s ďáblem.

Modelka a herečka byla více než 15 let tváří kosmetické značky Estée Lauder, v roce 2008 sama navrhla kolekci plavek pro oděvní značku Mango.

Její vztah s hercem Hughem Grantem skončil v roce 2000 po 13 letech. O dva roky později Hurley porodila americkému filmovému producentovi a podnikateli Stevu Bingovi chlapce Damiana. S otcem dítěte však nezůstala. Ten samý rok začala chodit s indickým milionářem Arunem Nayarem. V roce 2007 se dvojice vzala, manželství však nevydrželo.

Od loňska Liz randí s australským hráčem kriketu Shanem Warnem (42), o němž se poslední dobou píše převážně kvůli jeho zženštilému vzhledu jako o přehnaném metrosexuálovi.

Reklama

Další články

Načítám