Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci Ulice Karolínu Šafránkovou znají již delší dobu, ale spíš jako problémové děvče. V pokračování Ulice prý jako Lucie Weberová mentálně dospěje a zmoudří. A taky se zamiluje. Partnerem jí bude ‚uliční‘ stálice Jakub Štáfek (Matěj Jordán).

Ačkoli Karolína v seriálu působí již tři roky, se Štáfkem se předtím, než se jejich dějové linky střetly, neznala. Jen se míjeli na chodbě. „Poprvé jsme si podali ruku v maskérně chvíli předtím, než jsme šli točit postelovou scénu,“ vypráví herečka. A taky to, jak moc byla nervózní. „Byla to moje první postelová scéna v životě. Kuba mi ale hodně pomohl, abych se nebála. Myslím, že jsme to spolu zvládli v pohodě. Myslím, že jsem v životě nebyla před natáčením víc nervózní než ten den ráno,“ usmívá se.

Karolína je na začátku své kariéry, kterou by chtěla paradoxně směrovat spíš k divadelní než televizní tvorbě. „Vždycky jsem k němu tíhla a dříve by mě nenapadlo, že bych mohla dělat televizi. Doufám, že se mi podaří dostat se k divadlu, už jsem si to vyzkoušela, ale aktuálně v žádném nehraju. Líbí se mi na něm ten adrenalin a to, že je to víc kontaktní, z očí do očí,“ říká absolventka Mezinárodní konzervatoře.

Volný čas pak ráda tráví s knížkou v ruce, případně sama něco napíše. „Začínala jsem deníkem, teď jsou to spíš úvahy, to mě baví a zachraňuje. Doporučuju vypsat se z každého dne. Také mě baví trávit čas v přírodě u babičky na samotě nedaleko Písku.“ Má zkrátka ráda svůj klid. To ale není důvodem toho, že je aktuálně zamilovaná jen ve scénáři. „Vždycky se zakoukám do někoho, kdo mi pak uteče do světa,“ dodala Šafránková.

Reklama

Další články

Načítám