Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelka Cara Delevingne (31), která dokáže vypadat v jednu chvíli jako zanedbaný bezdomovec a v jinou jako Miss Universe, se objevila na premiéře nového filmového počinu režiséra Luca Bessona Valerian a město tisíce planet v Mexico City. Cara si v něm zahrála jednu z hlavních rolí, vládní agentku Laureline, která ve vesmíru musí spravovat lidská území. Po špatných recenzích v Evropě se tento nejdražší film v historii francouzské kinematografie snaží přilákat diváky v Severní a Střední Americe.

A na premiéře snímku se objevila hned ve dvou průsvitných outfitech, které jen podtrhly její ženskost a dokonalou figuru. Celkový dojem umocnil pak ještě její současný krátký sestřih. „Jsem členkou klubu krátkovlasých. Líbí se mi to, protože údržba je mnohem snazší. Také se cítím mnohem otevřenější a trochu zranitelnější, než když jsem měla dlouhé vlasy. Ve skutečnosti je to trochu osvobozující,“ řekla deníku Daily Telegraph.

Pokud by Cara četla, jak hodnotíme její vzhled, asi by byla v duchu smutná. Nemá ráda, když se svět soustředí na její křivky. Nemá vlastně ráda ani modeling, kterým si už dokázala vydělat milióny a stát se tváří kampaní značek Chanel, Burberry nebo Dolce & Gabbana.

Mnohem lépe se cítí, když může hrát: „Abych byla upřímná, herectví je něco, co jsem chtěla dělat celý svůj život... Opravdu mě to učí o sobě a o životě. To jsem vždycky chtěla dělat. Dělá mě to velmi šťastnou.“

Role Laureline v Bessonově snímku však pro tuto zajímavou ženu nebyla hereckým debutem. Zazářila už v desítce filmů a dostává stále náročnější role. Za zmínku stojí třeba Papírová města nebo komiksová jízda Sebevražedný oddíl. Krátký sestřih vlasů, o němž mluvila výš, jí zase předurčila role ve filmu Live in a Year, kde ztvárňuje onkologicky nemocnou dívku, jejíž rakovina už je v terminálním stadiu. Kvůli této roli si musela oholit hlavu. Premiéru ale bude mít až v příštím roce.

Reklama

Další články

Načítám