Hlavní obsah
Článek

Do Velké Británie Ester Dohnalová (32) přijela se 40 librami (1100 Kč) v kapse a snem o životě v luxusu. Česká blondýnka si šla tvrdě za svým cílem a se svým současným postavením může být jako Ester Dee více než spokojená.

Ester se do Velké Británie přestěhovala v roce 2003 a první peníze si vydělala jako au-pair. Brzy ovšem pochopila, že jí podstatně lepší životní standard zajistí výhodná známost. Své soukromí odhalila v reality show Real Housewives of Cheshire, kde se ukázalo, že udržuje dva paralelní vztahy.

Před televizními kamerami vystupovala jako snoubenka milionáře Roba Lloyda (53). Britská média ovšem přišla s nečekaným odhalením. Ester je od roku 2015 manželkou Johna Templeho (61), který je na tom finančně také více než dobře. V reality show se také spekulovalo o tom, který z nich je vlastně otcem její dcery.

Ambiciózní Češka v televizi obstála na jedničku a zařadila se mezi britské celebrity. Na společenské akci zastínila i zpěvačku Kerry Katonu a svůj potenciál potvrdila vyzývavým rudým outfitem, z něhož jí vypadávala ňadra. Ester se v britském šoubyznysu rozhodně neztratí.

Reklama

Další články

Načítám