Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Polonahý a s úsměvem na tváři rozjel Ladislav Hruška (46) další kolo provokací mezi ním a Zdeňkem Pohlreichem (66). Ten ho v dobách, kdy Hruška učil na Nově ve zprávách národ „vařit“, několikrát tvrdě zkritizoval. Na Primě si padli do náruče, ale evidentně jen na chvíli!

Hruška natočil video, jímž se přihlásil na výzvu Zdeňka Pohlreicha. Ten na webu televize hledá talenty, které by chtěly absolvovat jeho akademii vaření. A vzkaz obsahoval hodně rýpanců směrem ke kuchařskému mistru.

Hruška se naváží jak do jeho sprosťáren, tak do příliš náročného a komplikovaného vaření, nebo podle něj nemístné kritiky chutí Čechů.

„Myslím si, že se od tebe můžu něco přiučit. Třeba to, jak bezpečně nakrájet cibulku bez uříznutých prstů a bříšek, nebo jak spolehlivě vykostit kuřecí prsíčka, tak aby toho v koši skončilo co nejméně, a abych se u toho nemusel rozčilovat, tak jako ty. Na oplátku bych tě mohl naučit znojemskou z dietního kuřecího masa, protože nechci trávit půl dne v kuchyni. Nebo tě můžu pozvat na vodu a ukázat ti, proč byl a bude mezi Čechy a vodáky oblíbený ten tvůj smažáček,“ prohlásil Hruška.

Dušuje se však, že o žádnou provokaci nejde. Přestože je asi jediný, kdo to tak vnímá.

„Myslím to vážně. Žádný šprým, žádný útok. Myslím si, že je na čase se od šéfa něco přiučit, a naopak otevřít mu oči směrem k lidu, který vnímám celým tělem já. Vaří pro horních sto tisíc, já pro dolňáky,“ řekl Super.cz Hruška, který výzvu bere jako zakopání válečné sekery, kterou sám prý nikdy nevykopal.

Reklama

Další články

Načítám