Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Korpulentní účastnice britské reality show Geordie Shore miluje opalovaní a je jí jedno, že v bikinách nevypadá jako sexbomba. Sophie Kasaei (27) si už na svou adresu vyslechla spoustu kritiky, ale nenávistné vzkazy ji stále šokují.

Sebevědomá boubelka má kromě fanoušků i odpůrce, kteří drsně upozorňují na její tělesné nedostatky. „Negativní zprávy dostávám už několik let, ale teď mi jedna vyrazila dech. Už jsem si myslela, že jsem vůči nim odolná, přesto je nedokážu ignorovat. Když jsem si přečetla, že jsem nechutná a mám buď zhubnout, nebo se zabít, rozplakala jsem se,“ řekla Sophie, která platí nepříjemnou daň za touhu po slávě.

Otylá Britka ale provokuje dál. Po zveřejnění fotek z portugalské pláže se určitě najde řada škarohlídů, kteří se rozhodnou snížit jí sebevědomí. I boubelka má ovšem nárok na dovolenou a pokud se někomu její kyprá postava nelíbí, může si vyhledat jiný objekt zájmu.

Reklama

Další články

Načítám