Hlavní obsah
Článek

V srpnu Nova do vysílání opět zařadí nové díly Ordinace v růžové zahradě a jedním z herců, který se vrátí na obrazovky, bude i Ján Jackuliak (diváci jej znají mimo jiné jako Lubomíra Karpíška ze seriálu Vyprávěj). Hraje postavu z ranku záporných, hokejistu Andreje Martynčáka. Toho popsal jako ‚tvrdého chalana‘, který „je přímočarý, s ničím se nepáře, jde do všeho hlavou“. Zkrátka žádný vzorný chlapík. Což nebýval ani jeho představitel.

„Za svůj život jsem udělal spoustu průšvihů. Ale chlap by v sobě měl mít trochu rebela, ne? Ale rozhodně jsem nikdy nebyl agresor, moje průšvihy byly spíš toho charakteru, že jsem nepřišel na generálku do divadla, protože jsem slavil. Ale změnil jsem se, jsem teď úplně jiný člověk než dřív,“ říká Jackuliak, který se ve vzpomínkách vrátil až do svého dětství a dospívání.

„Když jsem byl malý, byl jsem rozmazlovaný chlapeček. Ve 14 letech jsem ale zdrhl z domu a začalo peklíčko. Flanelové košile, náušnice v uších, koncerty Metalliky… Z rozmazlovaného chlapečka se stal rebel. Vysoká škola, to byl čtyřletý mejdan. Pak nástup do divadla, ale jednou jsem se sebral, v baru jsem si dal slivovici a podal výpověď, i když jsem k tomu neměl důvod,“ rozvyprávěl se. Uvědomil si prý ale tehdy, že přestřelil.

„Řekl jsem si dost, začal jsem na sobě makat. Jsem ale za to rebelství rád, patří k mému životu. Teď jsem tišší a společnost moc nevyhledávám,“ říká herec, o němž se nedávno psalo v souvislosti s jeho pobytem na psychiatrii. Pomoci se mu dostalo poté, co měl pocit, že jej někdo stíhá a chce ho zničit. Podle Jackuliaka za tím stála přepracovanost.

Reklama

Další články

Načítám