Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáctiletá Kateřina Světlá je dalším dokladem toho, že o modelky z české kotliny je ve světě zájem. Rodačka z Jablonce nad Nisou se v roce 2015 zúčastnila soutěže Czechoslovak TopModel, a ačkoli se vzhledem k velké konkurenci v rámci tehdejšího ročníku paradoxně nestala finalistkou, její modelingová kariéra se rozjela nebývale rychle. Ještě na podzim téhož roku ji začala zastupovat agentura Czechoslovak Models a pár měsíců poté už Kateřina cestovala za velkou louži.

Nejen díky své pohledné tváři a plným rtům si získala obdiv klientů nejen v New Yorku. Pracovně zamířila například do Londýna, Miami, Milána, Berlína i exotické Kolumbie, z jejího portfolia lze namátkou vybrat například focení pro Naf Naf, New Yorker nebo Asos. „Není to tak dávno, co mi přátelé dodali odvahu účastnit se castingu. Nikdy bych nevěřila, že za pár měsíců už budu fotit na pláži v Miami. Moc ráda cestuji a i to je součástí této práce,“ říká Kateřina a dodává: „Zatím největším zážitkem pro mě byla cesta do Kolumbie. Lidé byli neskutečně milí, uchvátila mě i tamní příroda a kultura. Silným momentem byl i New York v době prezidentských voleb.“

Dívky, které si touží splnit svůj modelingový sen, mohou přijít na kterýkoli z deseti castingů Czechoslovak TopModel 2017. Tour se rozjíždí už 15. září v Českých Budějovicích a má i jednu slovenskou zastávku, a to 20. září v Bratislavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám