Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už tři roky žije půvabná blondýnka Malvína Pachlová, kterou známe se seriálu Ulice anebo muzikálů v Divadle Broadway, s kolumbijským přítelem, filmařem Juanem Davidem. A pořád jim to klape. Malvína už s ním byla dvakrát i v Kolumbii, tak nám svěřila své zážitky.

"Zatím žijeme v Praze, naštěstí tady má pracovní příležitosti jako režisér. Ale je to náročné, je na volné noze, není nikde trvale zaměstnaný. Je to projekt od projektu," svěřila. Doma prý mluví směsicí jazyků. "Mluvíme anglicky, trochu česky, trochu španělsky. Občas to mícháme dohromady, tak mám problém, když mám anglicky mluvit s někým jiným, abych nepoužívala naši domácí hatmatilku," smála se.

Juan prý není typický jižanský macho. "Je hrozně hodný. Myslím, že to všechny překvapilo," chválí svého Kolumbijce. Jako v seriálu Narcos, odehrávajícím se v prostředí drogových kartelů, to tam prý ale rozhodně nevypadá. "To má fakt hroznou radost, když mu někdo tohle připomene. Oni všichni Kolumbijci jsou na to hrozně pyšní," reagovala hodně ironicky na naši poznámku Malvína.

"Je nešťastný z toho, když se zmiňuje právě tahle část kolumbijské historie, a nikdo nepátrá, co hezkého tam je. Ale o téhle reputaci vědí. Opravdu každý Kolumbijec nepašuje drogy," dodala.

A jaké to je v Kolumbii? "Byli jsme za Juanovými rodiči, kteří bydlí v Bogotě. Není to úplně bezpečné město, ale já měla výhodu, že jsem tam měla někoho, kdo tam žije a ví, kam může chodit. Člověk si musí zjistit, podle jakých pravidel se v té zemi chovat. Nebudu telefonovat s drahým mobilem na ulici, to se tam prostě nedělá. Musíte si zvyknout," vyprávěla.

"Byli jsme ale i v Karibiku, v Cartageně, na nějakém ostrově, na dalších místech. Kávové plantáže byly nádherné. Byla to fakt krásná dovolená a pro mě velký zážitek," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám