Hlavní obsah
Článek

Anna Slováčková (28) ráda experimentuje se svými vlasy. Kvůli práci si momentálně nemůže dovolit měnit barvy, tak aspoň zkouší extravagantní účesy. V jednom takovém vyrazila na narozeniny kubánského baru v Praze. Hlavu měla plnou copánků.

"Kamarádka Lenka mi to takhle zapletla a musím říct, že ve vedru je to hodně příjemné. Hlava se pod vlasy nepotí a může dýchat," řekla nám. A jak je to s mytím takového účesu? "Teď to mám jen na jeden den, ale na začátku července jsem to nosila týden a stačí to jen osprchovat," přiznala.

Protože kvůli práci nemůže trávit léto u vody, tak se jí tenhle účes do vedra hodí. Anička zkouší dva muzikály, takže je celé dny v divadlech. "Je to sice pracovní léto, ale jsou tam super lidi, takže je to milá záležitost a nemůžu si stěžovat," sdělila.

Ani příteli prý nevadí, že se spolu nemohou vypravit někam na dovolenou. "V březnu jsme spolu byli v Thajsku a myslím, že jedna dovolená za rok stačí," mávla nad tím rukou Anička. "Máme oba hodně práce, radši si zajedeme na dva dny na chalupu, než abychom utráceli peníze za nesmysly," vysvětlila.

Má to tedy podobně jako její bratr Felix, který prý s rodinou nikam do zahraničí nejede, protože šetří na svatbu. Zajímalo nás, na co tedy šetří Anička. "Na život. Šetřím na to, abych nemusela šetřit, když třeba zrovna žádná práce nebude. Je lepší mít nějakou jistotu, třeba i tu finanční. A je pravda, že se snažím neutrácet za blbosti," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám