Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Se svým zdevastovaným obličejem by mohla strašit v domě hrůzy. Jocelyn Wildenstein (71) má ovšem štěstí na bohaté muže, kteří ji zahrnují blahobytem.

„Kočičí žena“ se pořádně napakovala na svém exmanželovi Alecu Wildsteinovi. Po 22 společných letech si odnesla „odstupné“ ve výši 2,5 miliardy amerických dolarů. Svého času šlo o nejvyšší částku, jaká byla po rozvodu vyplacena.

Oběť touhy po věčném mládí je finančně zajištěná až do konce svého života. Ženština, která na svět nazírá kočičím pohledem, si ale může ještě výrazně přilepšit. O ruku ji totiž požádal návrhář Lloyd Klein, který pro ni sám vytvořil prsten s 32karátovým diamantem. Šperk je to tak drahý, že jej Jocelyn prý pro jistotu nebude na veřejnosti vůbec nosit a uloží jej na bezpečném místě.

„Je mi jedno, jakou má hodnotu. Mám doma spoustu šperků. Tento prsten je pro mě výjimečný, protože je to dar přímo ze srdce,“ řekla o diamantovém klenotu budoucí nevěsta.

Soužití Jocelyn a Lloyda ale není příliš idylické. Loni v prosinci mezi nimi došlo k hádce, po níž návrhář skončil pobodaný nůžkami. Vášnivý pár se poté vzájemně obviňoval z domácího násilí.

Reklama

Další články

Načítám