Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že si dcera Tomáše Řepky našla nového přítele, už jsme informovali. Byli jsme ale zvědaví, co na modela a číšníka Daniela Vojtěcha, jehož postelí prošla řada známých žen, říká Veroničin otec. Na jeho názor jsme si počkali, dokud jsme ho nepotkali naživo na párty v kubánské restauraci, kam vyrazil se současnou přítelkyní Kateřinou Kristelovou.

"Teď v týdnu jsme byli na fightu, právě s holkou, Kačkou a kamarádkou. Pak jsme jeli na jeden drink do centra a tam nám byl představen. Uvidíme, důležité je, že Verča je teď šťastná. Jak říkám, uvidíme, jak to bude dál," krčil rameny Tomáš.

S dcerou Veronikou stejně jako se synem Tomassem si po dlouhé pauze, kdy se kvůli Vlaďce Erbové rozvedl s jejich matkou Renatou, hledá vztah. I když s dcerou se znovu stýká o poznání déle než se synem. "Ten vztah nebyl nic moc, myslím, že se to spravilo až teď, taky díky Kačce. Ale jo, já jsem rád, že je šťastná, viděl jsem na ní, jak se rozplývala. To je pro tátu nejkrásnější, když je ta holka šťastná. Doufám, že jí neublíží a že jim to hlavně vydrží," svěřil.

No, kdyby tomu tak nebylo, nechtěli bychom být v Danielově kůži. "Já jsem takový táta, spíš jako kamarád. Verča přede mnou hulí od patnácti, má ráda drink, dá si ho. Já jsem takový moderní tatínek. Ale kdyby jí ten její ublížil, tak by se mnou měl velký problém," řekl nám Řepka a přes kameru ještě doporučil Danielovi, aby se k Veronice choval hezky.

Reklama

Další články

Načítám