Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnozí považují povolání modelky za práci snů. Aneta Vignerová (36) by ale mohla vyprávět, jak je tato profese mnohdy náročná. Zuby musela zatnout i během posledního velkého focení v soukromé ZOO za Prahou.

Jednak fotila v modelech svého dvorního návrháře Michaela Kováčika v úmorných vedrech, a navíc musela pózovat s exotickou zvěří, z níž měla respekt.

Navíc malý tygřík a lvíček nebyli z dění kolem nadšení. Místo pózování před objektivem fotoaparátu by radši leželi ve stínu svého výběhu a na modelku se tvářili hodně nevrle. „Chudáci koťata. V takovém kožíšku a v tomhle vedru jim asi není nejlépe,“ litovala malé šelmy modelka, které se také udělalo z vedra mírně nevolno a musela si na chvíli od focení odpočinout. „Samozřejmě jsem měla respekt, ale být tam déle, zvyknu si a oni také... když jsme odjížděli, lvíček byl už v pohodě,” uvedla Aneta.

Nejmenší práce byla se zebrou, kozami, velbloudem a lamami. Zvířata se k modelce tulila a za kyblík žrádla by šla až na konec světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám