Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Budková (33) vyrazila na párty v pořádně sexy šatech. Nejenže byly velmi krátké, ale také je zdobil velmi hluboký dekolt. Přítel modelky, hokejový brankář Ondřej Pavelec, prý takové outfity schvaluje.

"On mě ještě neviděl. Ale moc žárlivý není, nebo to nedává najevo. Je, myslím, rád, když mi to sluší. Věří mi, není proč mi nevěřit," řekla Super.cz Budková, která na párty do kubánské restaurace vyrazila s kamarádkou a její přítel ji spatřil až po příchodu. Na akci byl s kamarády hokejisty.

Pavelec hrál loňskou sezónu ve Winnipegu, kde panují v zimě šílené teploty pohybující se kolem minus třiceti stupňů. Letos si, co se týče města, pořádně polepší. Stěhuje se do New Yorku.

"Budu za Ondrou dojíždět, nestěhuju se s ním, práci mám tady. Nám to takhle vyhovuje, jsme si vzácnější a o to je to hezčí. Když jsme to zvládli doteď, tak proč by to nešlo. Ale je to výborný, New York je New York," usmívala se Budková, která ale, když na to přijde, prý umí být i pečující partnerkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám