Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Moc hubená“ nebo „Lehká jako pírko“, takové poznámky dříve slýchala dnes dvaadvacetiletá Američanka Briana Chandler. Ale neměla z nich radost. Nechtěla být jako tyčka, snila o ženské postavě a svalnatém zadku. A tak si je pořídila.

„Rodiče vždycky vtipkovali, že jsem se narodila s tyčkami místo nohou a lidé mi obvykle říkali, že bych si měla jít dát cheeseburger a vůbec víc jíst. Vždycky jsem byla malá a hubená,“ vypráví Briana. Trápily ji ale i jiné věci. „Většina lidí věděla, co chce, měla cíle, ale já nevěděla nic a měla jsem deprese,“ vzpomíná.

Naštěstí místo toho, aby své depresivní stavy, způsobené velkou měrou také stresem z toho, zda zaplatí školné, kvůli kterému měla dvě práce, potlačovala alkoholem či jinými látkami, napadlo ji, že si zajde do posilovny. Zašla jednou, podruhé, až se z toho stala pravidelná záležitost, kdy cvičila třikrát týdně. A výsledky se brzy dostavily. Mentální i fyzické.

Dnes se jí ženy ptají na tipy a rady, některé z nich si prý na její největší chloubu - zadek - chtějí sáhnout, jestli je pravý. „Jedna paní za mnou přišla s tím, že si jde nechat udělat zadek a ptala se, zda si ten můj může vyfotit, aby ho mohla ukázat svému chirurgovi,“ směje se dívka, spokojená se svými 15 kily svalů navíc.

Ze své medicíny na deprese si Chandler udělala i byznys. Pořádá tábory, vytváří cvičební programy. Velkým pomocníkem jsou jí sociální sítě, kde svůj progres od začátku dokumentovala. Na Instagramu má dnes solidní fanouškovskou základnu čítající 277 tisíc lidí.

Reklama

Další články

Načítám