Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Následník britského trůnu pokračuje v upevňování mezinárodních vztahů. I když jsou státní návštěvy posláním prince Williama, Velkou Británii dokonale reprezentuje jeho manželka Kate.

Vévodkyně z Cambridge (35) si po Polsku a Německu, kam nedávno dorazila s celou svou rodinou, podmanila i Belgii. Pár zastupující britskou monarchii zemi navštívil u příležitosti stého výročí bitvy o Paschendale. William a Kate se setkali s belgickým králem Philippem a jeho ženou Mathilde.

Kate pro tuto příležitost oblékla bílé šaty z oblíbeného módního domu Alexander McQueen. Její outfit neměl premiéru. Vévodkyně se v něm předvedla už před dvěma lety na křtinách své dcerky Charlotte. Její štíhlá postava se nemění, takže může oblečení recyklovat a šetřit tak královskou kasu.

Po nedělním setkání se Kate a William o den později s představiteli Belgie vydali na hřbitov, kde je pohřbeno více než pět tisíc příslušníků armády padlých během první světové války. Vévodkyně opět vsadila na bílé šaty, tentokrát zdobené přírodními motivy. Naštěstí pro ni, se neopakovala situace z Polska, kde musela obléknout model z dílny lokální návrhářky. Kate ví nejlépe sama, co jí nejvíce sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám