Hlavní obsah
Článek

Mexické město a oblíbené letní letovisko celebrit Cabo San Lucas v těchto dnech hostí zajímavou návštěvu. Na společnou dovolenou si tam totiž zajely tři známé ženy a kamarádky. Herečka a módní návrhářka Nicole Richie (30), bývalá přítelkyně Lindsay Lohan textařka a dýdžejka Samantha Ronson (34) a herečka Juliette Lewis (38). Dámy si tam užívají horkého počasí a koupání v oceánu i v bazénu u hotelu.

Nicole, jejímž adoptivním otcem je zpěvák Lionel Richie, v Mexiku s přáteli oslavila také její třicátiny, které měla 21. září. Doma pro ni ještě předtím přichystal oslavu její manžel Joel Madden, s nímž má Richie tříletou dcerku Harlow a dvouletého syna Sparrowa.

Samantha Ronson, která v letech 2008 a 2009 chodila se známou průšvihářkou Lindsay Lohan (37), si také na chvíli dala pauzu ve skládání písní a stání u mixážního pultu a vyrazila do Mexika. Ačkoli by se zdálo, že čtyřiatřicetiletá Ronson bude již vyzrálejší, než Lindsay, před několika týdny byla zadržena policií při řízení pod vlivem alkoholu.

Ale zpět k oslavenkyni Nicole Richie. Ta na sebe nejdříve upozornila reality show The Simple Life, kde si s Paris Hilton (43) vyzkoušela, jak pracují lidé v zemědělství. Dcery bohatých rodičů, kterým nikdy nic nechybělo, se tak najednou staraly o dobytek a musely dělat i „špinavou práci“ jako kydání hnoje. Později se o ní psalo převážně kvůli její vyhublé postavě, spekulovalo se u ní i o poruše příjmu potravy. V mládí navíc byla údajně také drogově závislá.

Richie se však dala dohromady a dnes je úspěšnou mladou ženou a matkou. Po porodu se jí navíc podařilo trochu přibrat a dnes se místo propadlého hrudníku může chlubit ženskými tvary.

Reklama

Další články

Načítám