Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modeling už téměř pověsila na hřebík. Bývalá Česká Miss Gabriela Lašková (34) se napevno usídlila na televizní obrazovce. Občas se ale Gábině po mole zasteskne, když je na módní přehlídku pozvána aspoň jako host. To nám svěřila na přehlídce své oblíbené návrhářky Beaty Rajské.

"Přece jenom se na mole jako modelka cítím o něco klidnější než v moderátorské práci, ať už se čtecím zařízením na obrazovce anebo při uvádění naživo. Je tam méně zodpovědnosti, hlavně co se mluvy týče. To mi, přiznám se, občas vyhovuje," svěřila. "Když jsem na holky koukala, vzpomínala jsem, jak je ta práce strašně příjemná a trošku jsem jim záviděla. Ale úplně nejúlevnější je pozorovat vše jako divák," smála se Gábina.

"Ještě občas dostávám jako modelka nějakou nabídku. Buď to bývají velké přehlídky návrhářek anebo naopak ty malé, pro radost. Myslím, že jsem si ponechala to nejkrásnější, co jsem mohla. Jen s odvážnými modely už musím být kvůli obrazovce opatrnější, z těch, které jsme tady viděli, bych už ty odhalující dámské přednosti vynést nemohla," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám