Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téhle rodince se ale lepí smůla na paty! Zpěvačka Marta Jandová (50) měla bouračku. Na křižovatce do ní nabouralo auto. Naštěstí se jí nic nestalo.

"Smůla pokračuje. Stojím na křižovatce, čekám až projede auto, abych mohla odbočit. Hmmm, neprojelo. Zastavilo se o mě. Žijeme, nemáme zranění a je to jenom plech," napsala na sociální síti pod snímek rozbitého auta zpěvačka, která si v červnu nešťastně zlomila zánártní kost a následovala operace.

Už sice může chodit, ale jak sama přiznala, pořád tak trochu pajdá. A navíc si ještě před autonehodou zlomil nohu i její manžel Miroslav Verner.

„Ale bereme to s humorem. Bylo to vtipné, když jsem ho já, kulhavá, vezla na vozíku po Motole,“ vtipkovala Jandová, jež však na jedné fotce moc šťastně nevypadala a na snímku bez make-upu působila posmutněle. To ještě nevěděla, že si kopec smůly zatím nevybrala.

Doufejme, že žádné zranění nepostihne její dceru Marušku. „Marušku přivážu,“ dodala už s humorem dcera muzikanta Petra Jandy.

Reklama

Další články

Načítám