Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka a modelka Natálie Kotková (30) je velkou milovnicí cestování. A protože jsou s partnerem Petrem Lexou z kapely Slza časově hodně vytížení, byl celkem oříšek najít termín pro společnou dovolenou.

Teď se ale konečně podařilo skloubit všechno dohromady a zamilovaný páreček společně vyrazil za toulkami po Portugalsku.

Chybět samozřejmě nemohla ani opalovačka na sluníčku, což zajisté potěšilo zejména fanoušky sličné blondýnky, která se loni stala Českou Miss World. Postavu v plavkách má vskutku parádní, a tak má miláček dívek Petr Lexa na dovče pořádné pokoukáníčko.

Nadšená je z dovolenkových radovánek i Natálie. „Den první - na jedničku! Last minute tripy se prostě vyplácí. A teď ještě noční touláníčko po promenádě a zítra nás čekají další dobrodrůža,“ rozvášnila se na sociální síti nadšená Kotková, která s přítelem plánuje dovolenou vždy na poslední chvíli. A jak je vidět, zklamaná není.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám