Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská návrhářka plavek Bianca Elouise, kterou si oblíbily třeba Kim Kardashian nebo Emily Ratajkowski, velmi často využívá k propagaci svých produktů vlastní tělo. Plavky, ve kterých se minulý týden objevila na pláži na Miami, jsou ale jen pro ty nejodvážnější.

Svou značku Myra Swim Elouise založila před třemi roky. „Začala jsem s malou kolekcí zacílenou na ženy, jako jsem já, ženy se zadkem, dekoltem a úzkým pasem. Můj cíl je pořád stejný. Vytvářet plavky a bikiny pro skutečné ženy,“ cituje Daily Mail už trochu ohranou písničku, která ale na zákaznice stále funguje.

‚Pro skutečné ženy‘ zní v dnešní době trochu jako zaklínadlo. Přitom společným jmenovatelem plavek z dílny Elouise, jednodílných i dvoudílných, je výrazně vykrojený spodní díl/ spodní část, takže spíš ‚pro odvážné a velmi sebevědomé ženy‘. To ona je. „Momentálně jsem posedlá svým tělem,“ píše na sociální síti k fotce v tmavě modrém kousku, který vidíte na fotkách.

Reklama

Další články

Načítám