Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejznámějších českých blogerek Aneta Chovanová alias A.N.D.U.L.A se vdala. Sexy blondýnka řekla po roce a půl známosti své "Ano" partnerovi Petru Mikšíčkovi na zámku Hluboká. Občanku už má vyměněnou a zdobí jí nyní jméno Aneta Mikšíčková.

"Byl to náš vysněný den a dopadl přesně podle představ. Nebyl v mém životě hezčí den než ten svatební. Všechno bylo dokonalý, já ho nesmírně miluju. Je lepší člověk než já, a to je sakra co říct," prozradila Aneta.

Nevěsta oblékla šaty od své dvorní návrhářky Zuzany Lešák Černé. "Chtěla jsem jednoduchý šaty, co vyjadřujou mě. Je zde jasnej důkaz, že nemusíte vypadat jako bonbon, abyste všem vzaly dech," usmívá se blogerka.

"Říkala jsem si, že jsem už velká holka a brečet nebudu, vypadá to blbě na fotkách. Tak záchvat to byl srovnatelnej s nedosažením svýho v oddělení lízátek v samoobsluze dvacet let zpět. Byl to vážně nejkrásnější den v mém životě. Věřím, že i narození miminka bude. Ale tohle bolelo trošku míň, na to vsadím kecky. A 130 lidí plakalo s námi," dodala se smíchem dnes již paní Mikšíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám