Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Patricie Solaříková (35) za poslední roky neuvěřitelně zhubla, a když se předvedla v plavkách, sklízela obdiv. Jí samotné to ale bylo tak nepříjemné, že fotky ze sociální sítě smazala a v plavkách už se ukazovat nebude.

"Smazala jsem fotky v plavkách. Všude vyšlo tolik článků, že se vystavuju a že jsem zhubla, že mi to přišlo až absurdní. Jen jsem chtěla poslat pozdrav od moře, z vody. Nečekala jsem, že to vzbudí takový zájem. Nechtěla jsem, aby to působilo blbě a smazala jsem to. Už nebudu dávat fotky v plavkách," řekla Super.cz Patricie.

"S fanoušky se ráda podělím o to, co dělám, a myslím, že to půjde i bez fotek v plavkách. Nechci to dělat pro to, aby se o mně psalo nebo aby mi to zvyšovalo sledovanost," vysvětlila na akci organizace Helppes, která se stará o asistenční psy.

"S Helppesem spolupracuju ráda, moderovala jsem jim i psí promoci. Je skvělé, že pro pejsky dostali k užívání velké auto," dodala Solaříková.

Reklama

Další články

Načítám