Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Krimi zpráv na Primě Bára Kozáková oblékne již tento týden svatební šaty. Provdá se za svého přítele Ondřeje, se kterým žije téměř tři roky a mají spolu dceru Amálku. Rozhodli se ale hodit všechny předsvatební starosti za hlavu a odletěli spolu prožít několik dní do New Yorku. Jednalo se tak o poslední dovolenou, než vstoupí do manželství.

„Byl to dárek, který jsme dostali k blížící se svatbě, na cestu do New Yorku jsme se opravdu těšili a moc jsme si návštěvu Ameriky užili. Navíc jsme se v New Yorku potkali s mou sestrou a její rodinou, tak to bylo fajn,“ svěřila se nám moderátorka.

V New Yorku strávili pouze 5 dní, ale i tak stihli navštívit vše, co si naplánovali. „Viděli jsme například Sochu Svobody, Empire State Building, navštívili jsme Soho, Central Park i legendární Wall Street,“ vyjmenovala moderátorka.

S cestováním ovšem tohle léto neskončili. „Po svatbě odjíždíme na pár dní do Mikulova, ale v září odletíme na dovolenou k moři, to bude taková svatební cesta,“ dodala závěrem moderátorka, která již v pátek navlékne snubní prsten.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám