Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak správně předpokládáte, bude to prádlo nápadné, takové, které se neskrývá – naopak, dává se o něm náležitě vědět. Nebo jsou to kousky, které výrazně vyzdvihují ženské přednosti. Takové je prádlo z dílny Marlies Dekkers, Wonderbra nebo Parfait.

Nejlepší vynález pro ženy? Jednoznačně Push-Up podprsenka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kanadskou značku prádla Wonderbra proslavila podprsenka Push-Up. Reklama z 90. let „Hello Boys“ s Evou Herzigovou katapultovala Push-Up modely doslova na podprsenkové výsluní. Oblibu tohoto typu podprsenky potvrzuje i její jmenování za nejlepší módní počin všech dob. Prádlo značky Wonderbra oblékají Kim Kardashian či Scarlett Johansson. Podprsenka Chick Triple Push-Up ňadrům doplňuje objem a pozvedá je - a tím vytváří efekt bohatšího výstřihu.

Podprsenka, která drží sama

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zkušenosti a dokonalá znalost ženského těla dovedla značku Wonderbra k vytvoření perfektně tvarující a bezpečně držící podprsenky zcela bez ramínek. Propracování podprsenky Ultimate Strapless je 100%. Uvnitř skrývá speciální silikonové tečky, které zabraňují nežádoucímu pohybu podprsenky. Ke značce Wonderbra se přihlásila také burleskní tanečnice a herečka Dita von Teese, vznikla dokonce i kolekce nesoucí její jméno.

Dekadentní kousky z dílny Marlies Dekkers

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prádlo tak smyslné, že se objevilo i ve filmu Padesát odstínů šedi. To je podpis živočišné přitažlivosti Marlies Dekkers. Pro stejný účinek jej oblékají celebrity po celém světě: Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry, Britney Spears, Paris Hilton, Madonna či zpěvačka Adele. Nejúspěšnější kolekcí značky je Dame de Paris, ta se inspirovala velkolepou architekturou katedrály Notre Dame v Paříži. Podprsenka Marlies Dekkers Push-Up si pohrála s gotickými oblouky a výsledek je velkolepý! Vznikly strappy pásky, které lehce kopírují křivky ňader…

Strappy i v čisté bílé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kouzlo strappy pásků zasáhlo módu naplno a můžeme je najít na šatech, halenkách, legínách, botách, ale především se uplatňují na spodním prádle. Strappy pásky mohou být jakékoliv barvy. V případě podprsenky Jeanne White jsou čistě bílé a s krajkovými košíčky je spojuje jemná vrstva tylu. Jsou to tedy „falešné“ strappy, ale s neuvěřitelným efektem. Podprsenka Jeanne patří mezi TOP 5 nejprodávanějších modelů na Astratex.cz. Její ambasadorka Iva Kubelková si ji také oblíbila.

Švy jako ozdoba

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spodní prádlo Parfait je určeno nezávislým a sebevědomým ženám, které vyžadují náročnou módu. Přináší stylové kousky, nesoucí nápadný a neotřelý design. Proto po prádle od Parfait sahají i celebrity: Sharon Stone, Nicki Minaj, Alicia Silverstone, Lianne La Havas a další. Podprsenka Estelle je důkazem toho, jak pár malých detailů udělá z kousku spodního prádla originál. Použité aplikace pásků připomínají švy korzetu, které obvykle skrývají kostice.

Další články

Načítám