Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda filmu Serenity či seriálu Playboy Club Sean Maher v šestatřiceti letech vyšel s pravdou ven. V pondělí přiznal pro americký magazín Entertainment Weekly, že dlouho skrýval svou opravdovou sexuální orientaci a že je ve skutečnosti gay. Maherovi prý v odhalení pravdy pomohla jeho rodina. Herec má dvě děti, čtyřletou Sophii Rose a čtrnáctiměsíčního Liama Xaviera, které vychovává se svým dlouholetým, avšak do teď utajovaným, partnerem Paulem.

Ačkoli Maher prý nikdy nebyl médii konfrontován ohledně jeho orientace, rozhodl se, že už nechce nic skrývat. Dlouho přitom nic nechtěl přiznat, jelikož se obával, že by to zničilo jeho hereckou kariéru. To mu nakonec odsouhlasili i jeho agent a manažer.

„Můj agent byl také rád a řekl, že je to nejlepší zatím nic neříkat. Ptal se, jestli nejsem aspoň bisexuál, jestli mě ani trochu ženy nepřitahují. Zašel jsem tak daleko, že jsem se párkrát se ženami vyspal. Bylo to pro mě velmi matoucí období,“ uvedl Maher.

„Bylo to tak vyčerpávající a já byl nešťastný. Nežil jsem ničím jiným, než prací, a tak jsem se také prezentoval,“ dodal herec, který si v roce 2006 zahrál gaye v komedii Svatební války.

Sean Maher se tak podobně jako zpěváci Elton John a Ricky Martin či herec Neil Patrick Harris rozhodl dát najevo, že dává před ženami přednost mužům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám