Hlavní obsah
Článek

„Vohnuli Wohnout!“ Jako lavina se po sociálních sítích rozšířila zpráva, že členové oblíbené kapely měli na první pohled ošklivou autonehodu, po níž byla posádka dodávky i samotného vozidla částečně zdemolovaná.

Členové skupiny, mezi jejichž hity jsou songy Pepíci, Gastrosexuál, Banán nebo Svaz českých bohémů, skončili v liberecké nemocnici s pohmožděninami. Měli obrovské štěstí, bouračky s autobusy málokdy končí takhle až poměrně vesele, kdy si dělali srandu z krásné lékařky a všeho okolo!

Frontman Matěj Homola (znát ho jen jako expřítele Dary Rolins by byla asi velká škoda) dopadl možná nejhůř, musel na šití tržných ran na levé tváři a má naražená žebra.

„Ne každý koncert končí tak, že se ožereme. Ani moc nevím, co se stalo. Dodávka nevypadá dobře. Všichni ale přežili a radujou se z toho,“ informoval z nemocnice, které děkoval za špičkovou péči, jež mu dokázala, že opravdu žijeme ve vyspělé civilizaci. A že má s čím porovnávat: sjezdil snad celou planetu křížem krážem i nazpátek, tak ví, o čem mluví.

Dodávka kapely se střetla s autobusem v Liberci ve čtvrtek po desáté hodině večer. Na vině měl být „vozka“ kapely.

„Autobus taky museli odtáhnout. 21 let bez nehody, padesát tisíc kilometrů za rok. Jednou se to muselo stát. Kéž by to takhle skončilo, protože kromě nějakejch naraženin a stehů cajk. Prostě se stane,“ bere situaci s nadhledem Matěj.

„Žebra bolí, koncert zejtra bude asi lehce paťavej, ale bude,“ dodal v pátek odpoledne Homola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám