Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tragické role má v poslední době Darina Ničová opravdu štěstí. Možná si ji ještě pamatujete v roli zavražděné starostky v Kriminálce Anděl, následně si střihla roli vdovy a nyní září ve Stavovském divadle ve hře Spalovač mrtvol.

Z dramatických rolí si ale herečka nic nedělá, od přírody má totiž velmi drsnou náturu. Nejen, že sama s batohem procestovala více jak polovinu světa, ale neváhala se ani přátelit s divokými lvy v africké rezervaci, nebo žila s indiány.

„Myslím si, že vždycky budou chodit veselejší i tragičtější role. To je úděl herce,” krčí rameny Darina a jedním dechem dodává: „I když hrajete tragickou roli na jevišti, tak si můžete užít veselé chvilky v zákulisí s kolegy. Člověk se totiž potřebuje odreagovat."

Ničová je přesvědčená o tom, že cestování a herectví ji vnitřně utužuje. Zejména na cestách toho musela hodně zkusit. V Amazonii si málem zlomila nohu, v Thajsku ji trápily horečky a v Rio de Janeiru se dostala do vážných finančních potíží. Jak se z těchto šlamastyk nakonec dostala, se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám