Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Provokující blogerka Dominika Myslivcová odhalila další tajemství svého růžového deníčku a doslova šokovala veřejnost! K vizáži Femme Fatale českého showbyznysu nepotřebuje, jako jedna z mála, zásahy plastické a estetické chirurgie, přesto svou dokonalostí dráždí muže a ženy přivádí do běsnícího šílenství. Přírodní poprsí i vlasy jí totiž bují do gigantických rozměrů, až obyčejným smrtelníkům zůstává rozum stát. Jak to jenom tato vychytralá svůdnice dělá?

Vymazlené poprsí = palec nahoru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dominika začátkem letošního jara na svém profilu razantně řešila vzhled svého nevyhovujícího poprsí. Své fanoušky prosila o názory, rady a tipy, co by měla podniknout pro jeho nápravu. Ti ji nakonec masivním množstvím povzbudivých zpráv a příspěvků přesvědčili, že „pod kudlu“ jít rozhodně nemá. Nakonec dala Dominika na radu své zkušenější sestry, které se v poslední době poprsí až podezřele vylepšilo, a vsadila na přírodní cestu – doplněk stravy NadraIN FORTE! Dejte na radu Dominiky a kupte si také NadraIN FORTE! Nyní s dopravou zdarma při zadání kódu SU614 na www.nadrain.cz. Akce platí do 31. 8. 2017.

Nepřepínejte, tohle je šílený!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V duchu hesla: Komu se nelení, tomu se zelení, začala Dominika již v dubnu poctivě „zobat“ tabletky a světe div se, za měsíc byly výsledky viditelné pouhým okem laika. A co na to říká přímo Dominika? „Jsem ráda, že jsem neudělala unáhlené rozhodnutí a návštěvu chirurga jsem odvolala. Navíc mě hřeje pocit, že jsem byla následně oslovena, abych se stala tváří kampaně pro NadraIN FORTE. Skvělý pocit! Prsa mám konečně „vymazlená“ a ještě mě všichni můžete od června vidět na televizních obrazovkách, což byl vždy můj sen.“ NadraIN FORTE nyní s dopravou zdarma při zadání kódu SU614 na www.nadrain.cz. Akce platí do 31. 8. 2017.

Husté řešení husté Dominiky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když změna, tak razantní, když náprava, tak markantní, a protože Dominika není žádný troškař, vzala úpravu svého vzhledu opravdu „od podlahy“. Zaměřila se také na vlasy, protože na těch se letošní jaro podepsalo monstrózním vypadáváním a řídnutím. Namísto klasických procedur, jako jsou příčesky nebo napletené prameny, ale Dominika opět šokovala. Začala své vlasy hnojit! Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat.

Bují jí to i mimo výstřih!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S Vlasovým hnojivem, doplňkem stravy na bázi aminokyselin, biotinu a zinku to Dominice začalo rašit i mimo výstřih. Jak tvrdí česká Barbie: „Už za měsíc vlasy vypadaly prostě skvěle a já na fotkách taky. Po koňských dávkách vitaminů a dalších látek, co v něm jsou, není divu, že mi vlasy bují jako divé. Teď jsem se sebou zase 100% spokojená. Vlasové hnojivo, to můžu doporučit všem.“

Plastická chirurgie je přežitek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A co si růžová blogerka myslí o zákrocích plastických chirurgů? Jak sama říká: „Pro mě už je chodit pod kudlu zbytečné. Letos jsem se přesvědčila, že to, na čem mi záleží, spolehlivě vyřeší NadraIN FORTE a Vlasové Hnojivo. Svět mi teď prostě leží u nohou. Čauky mňauky!“

Další články

Načítám