Hlavní obsah
Článek

Tohle už není „škáblení“, ale nechutná provokace pomalu zasluhující trest! Jedna z nejvnadnějších moderátorek u nás, reportérka nováckého Prásku, zase rozbouřila hormony svých nejen mladých fanoušků, když uveřejnila snímky z dovolené. Copak o to, pohled na moře je úchvatný, ale všimne si vůbec někdo destinace jejích prázdnin, když jsou na fotce jisté mohutné části Marcely (a fakt nemyslíme boky nebo něco takového)?

Marcela Škábová, vdaná jako Tomčíková, se na rozdíl od předchozích let rozhodla se záběry z letních radovánek šetřit. Naštěstí, protože jinak by kvůli ní po celém Česku musela asi často zasahovat záchranka.

Přesto ale její dva snímky, jeden z domoviny, druhý z cizokrajného letoviska, způsobily rozruch.

„Po dovolené v krásném a milovaném Česku ještě chvilku moře. Knížky, rybičky a pohoda. Moc zdravím domů,“ poslala vzkaz do studené otčiny.

Marcelu diváci léta vnímají velmi pozitivně. A to nejen díky působivému zevnějšku, ale i vždy sympatickému hlasovému projevu. Zní, jako by s vámi promlouvala kámoška, která umí pobavit i konejšit. A přitom z barvy hlasu nemizí vášeň. Není divu, že si našla tolik fanoušků „práskačů“!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám