Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadská popová hvězda Justin Bieber (30) srazil cestou z kostela v Beverly Hills fotografa, který se ho snažil vyfotit. Bieber jel ve svém velkém SUV. Jakou částí vozu zpěvák muže zachytil, není zatím zcela jasné, jisté však je, že ho srazil k zemi.

Bieber ihned zastavil a šel se přesvědčit, jak na tom muž je. Sanitka, která k incidentu přijela později, fotografa se zraněnou nohou odvezla do nemocnice. Ještě na ulici zpěvák hovořil s policií. Z ničeho prozatím obviněn nebyl.

Včera si zpěvák pořídil a před hotel v Beverly Hills nechal dopravit další monstrózní vůz značky Mercedes za zhruba 12 miliónů korun. Je to zdaleka nejrobustnější SUV, které má automobilka v nabídce. Snad teď nezačne do kostela jezdit s ním.

Tento týden je pro Justina Biebra velmi náročný. Ještě před incidentem zpěvák stačil zrušit 14 koncertů ze svého světového turné. Za sebou už jich má 150. Podle svého manažera už je velmi unavený a všichni to musí respektovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám