Hlavní obsah
Článek

To je ale milující manžel! Jiří Krampol (85) má svou ženu Hanu Krampolovou (†59) rád i přesto, co mu poslední léta prováděla, takže když nedávno skončila v blázinci, kde jí kvůli velkému množství alkoholu kombinovanému s hrstí prášků našli v krvi přes čtyři promile, byl strachy bez sebe. A teď si odpírá pozemské radosti i on sám, aby ji náhodou neprovokoval!

Jiří Krampol byl dřív známým kvartálním alkoholikem. Vždy pár měsíců nepil, pak ale vypadl na několik dní z domu a dával si extrémně do nosu. To přestalo, když mu voperovali kardiostimulátor, přesto se rozumnému množství alkoholu nevyhýbal. Až doteď.

„Je jasné, že dnes už naprosto neexistuje, že bych si před Haničkou dal pivo nebo si doma k televizi otevřel láhev vína. Přece ji nebudu dráždit a nebudu před ní mlaskat, jak mi to chutná, když se kvůli tomu léčí,“ řekl Super.cz rázně oblíbený herec a moderátor.

„Naštěstí v poslední době na alkohol vůbec nemám chuť, takže mě to nějak netrápí. Kdybych ho časem dostal, počkám na nějaký výjezd s představením mimo Prahu, kde se bude i přespávat. Nebo bych se musel napít tajně,“ dodal trochu už pobavený Jiří, pro kterého je ale hlavně velkým zázrakem, že se jeho manželka dává do kupy.

Reklama

Další články

Načítám