Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že měl problémy s pitím, přiznal herec Brad Pitt (60) už v květnu v rozhovoru pro francouzský magazín GQ. Nyní o příčinách rozpadu jejich manželství promluvila konečně i jeho žena Angelina Jolie (48). Vlastně se spíš dost zahloubala. On prý tehdy točil na Blízkém východě, ona režírovala historický film o Kambodže drcené terorem Rudých Khmerů. Obvykle tam s sebou měla děti nebo aspoň jejich většinu. A tehdy jejich vztah začal vykazovat první vážné trhliny.

„Věci se zhoršily,“ zavzpomínala krásná herečka, dnes spíše producentka a režisérka, jíž 14. června 2014 udělila britská královna Alžběta II. šlechtický titul a která má celkem šest dětí (tři své a tři adoptované). „Nechtěla jsem použít tohle slovo... Věci se staly obtížnými,“ volí opatrněji, co řekne, a dodává tak rozhovoru docela tajuplný nádech.

Když padly otázky na Pittův rozhovor pro magazín GQ, byla ještě zaraženější. Překvapila ji snad jeho zpověď? „Ne,“ odpověděla a nehnula ani brvou. Podle bulváru se komunikace mezi nimi dvěma zlepšila. Co na to Angelina?

Otázka ji očividně zneklidnila. Dlouho mlčí a snaží se formulovat odpověď. „My se o sebe zajímáme a staráme se o naši rodinu. Oba pracujeme na stejném cíli,“ odpovídá formálně a pak dodá: „Když jsem vyrůstala, velmi jsem se bála o moji matku. Moc. Nechci, aby se moje děti strachovaly o mě. Myslím, že je velmi důležité poplakat si ve sprše, a ne před nimi. Oni musí vědět, že je vše v pořádku, i když si nejste jistí.“

Pro ni samotnou byl minulý i tento rok náročný opět i po zdravotní stránce. Po mastektomii, které se podrobila kvůli negativním onkologickým předpokladům, následovalo odebrání vaječníků a okamžitě se dostavila menopauza. A také vysoký krevní tlak. Aby toho nebylo málo, tak také obrna lícního nervu. „Někdy se ženy rodině věnují natolik, že se to pak projeví na jejich vlastním zdraví,“ konstatuje. Ochrnuté tváře se jí podařilo zbavit až pomocí akupunktury.

Jenže i její kůže se podle ní stala extrémně suchou a začaly jí zhusta šedivět vlasy. „Nevím, jestli je to přechodem nebo jenom tím rokem, co mám za sebou,“ přemýšlí. To že ji stále mnozí považují za sexuální symbol, jí připadá směšné. Tím, jak se ale stará o rodinu, potažmo i své zdraví, si však připadá daleko ženštěji: „Myslím, že to ženu zoceluje.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám