Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lejla Abbasová (44) už se chlubí pořádným těhotenským bříškem. Přítelkyně exministra Michaela Kocába je v šestém měsíci a v obtaženém tričku vyrazila moderovat premiéru filmu Zneužívaný. "Tahle trička jsme si obě vzaly schválně, aby bylo všem jasné, že část výtěžku půjde na dětské krizové centrum," svěřila Super.cz její spolumoderátorka Eva Decastelo (45).

Obě se obávaly, aby kvůli uvádění filmu nebyly spojovány s negativní publicitou, která v poslední době film provází. Snímek prezentovaný původně jako časosběrný dokument je totiž částečně hraný a v mnoha premiérových divácích včetně renomovaných filmových kritiků vzbudil přinejmenším rozpaky.

Zdálo se jim, že autorka Ivanna Benešová se snažila, a to nikoli dobře, kopírovat styl známých dokumentaristek Třeštíkové a Sommerové. A přitom hlavně prezentovat samu sebe. A také je možné, že jde o jednu velkou mystifikaci. "Ale ať už je to jakkoliv, při scénách se zneužívaným chlapcem nám oběma trnula krev v žilách," dodala Decastelo.

Film má za sebou silnou kampaň, muž jenž ztvárnil hlavního hrdinu, se má dokonce pátek objevit v talk show Jana Krause. Jak Super.cz zjistil, rozhodně to není žádný Filip Zadražil, jak se objevuje v titulcích, ani herec vybraný na castingu, jak kdesi prohlašovala režisérka. Jde o manžela bývalé redaktorky jednoho extrémně bulvárního plátku Petra Ticháčka. A pokud opravdu přijde ke Krausovi a on zjistí, o koho jde, můžeme se těšit na pořádný mazec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám