Hlavní obsah
Článek

Už 31. července uvidíme na televizních obrazovkách následovnici těhotné Sandry Parmové. Do Odpoledních zpráv za ni nastupuje Lenka Špillarová, kterou známe jako moderátorku Miniduelů anebo reportérku Top Staru.

"Je to trochu jiná práce, zatím jsme to zkoušeli a připadá mi to čím dál horší, i když se samozřejmě těším. Ve studiu se ještě navíc musíte tvářit seriózně, v Top Staru anebo v Miniduelu si s lidmi povídáte, je to chvílemi i legrace, zatímco tady už jsem dostala vynadáno, že se moc směju a musím ubrat. To je pro mě těžké," svěřila.

"Máme připravená studia od redaktorů, ty si ale přepisujete, aby vám šla do pusy. Ale stejně není lehké to přečíst, i když předtím mi to přišlo, že to mají moderátoři v pohodě. A nedej bože, když se ve studiu, což diváci nevidí, začne někdo smát, a vy musíte udržet tu vážnou tvář. Anebo se zaškobrtnete a nejste schopní přečíst čtyři věty, což mi předtím přišlo naprosto nenormální, když to někdo nesvedl. A ono je to jinak," mínila.

Velký průšvih ji zatím za roky práce v televizi nepotkal. "Nepamatuju si, že by něco bylo tak hrozného, že bych na to vzpomínala. Většinou si spíš stěžují moji respondenti, že když s nimi dělám rozhovor, tak jsem na ně hrozně tvrdá a hnusná. Naposledy Andrea Bezděková. Ale mě to baví. Taky mě v redakci rádi posílají na rozhovory ke kontroverzním tématům, protože se nebojím zeptat na cokoli," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám