Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od jejího prvního porodu ji dělí už jen týdny, Alžběta Plívová si přece jen neodpustila účast na tiskové konferenci k podzimním novinkám ve vysílání České televize. Jako tisková mluvčí veřejnoprávní televize to považovala za svou povinnost.

„Pracovně aktivní jsem byla do této chvíle, chtěla jsem dotáhnout promo podzimu a nějaké další věci,” nechala se slyšet manželka zpěváka Daniela Bárty, která má v srpnu rodit.

A jak se sympatická brunetka cítí v poslední fázi těhotenství? „Je mi naštěstí bezvadně. Ode dneška si ale beru dovolenou a pak určitě na čas pauzu, abych si všechny a všechno doma užila. Práce mě nicméně hodně baví, nevzdám se jí úplně a až budu cítit, že je čas, naskočím zpátky,” řekla Alžběta.

Na příchod prcka jsou Alžběta a Daniel částečně připravení. „Pro miminko mám kočárek, milión poděděných oblečků, v jejichž velikostech se ještě vůbec nevyznám, a home-made přebalovací pult,” uvedla pro Super.cz Alžběta Plívová, které přejeme v následujícím období jen to dobré.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám