Hlavní obsah
Článek

V poslední době se stává, že Pavlu Tomicovou nepoznávají ani její přátelé. Jak jsme vás již informovali, tak představitelka Simony Pavlicové ze seriálu Ulice zhubla pětadvacet kilo.

Nebyla za tím ale ani tak touha se líbit, ke změně životního stylu přinutily herečku zdravotní komplikace. „Zjistili mi diabetes a donutili mě pravidelně jíst,” přiznala hlavní motiv ke změně životosprávy Pavla a jedním dechem dodává: „Stravovat se po menších dávkách není vždycky tak jednoduché, jak to vypadá."

Herečka na tom byla zdravotně natolik špatně, že začala odmítat pracovní nabídky a dala si nucenou zdravotní pauzu. „Najednou mi přestalo být dobře a vůbec jsem nevěděla, co mi je. Vzala jsem to jako impuls a začala jsem pro své tělo a pro sebe něco dělat,” vzpomíná na nepříjemné období herečka, která aktuálně představuje nový seriál Trapný padesátky, ve kterém exceluje po boku Aleny Mihulové a Kláry Melíškové. V seriálu, který vznikl na základě předlohy Ireny Obermannové, ale ještě hraje s nadváhou.

Nyní je Tomicová úplně jiný člověk a myslí si to i její okolí. „Je moc milé, že se mě teď lidé ptají, jestli nejsem svá vlastní sestra,” usmívala se Pavla Tomicová.

Reklama

Další články

Načítám