Hlavní obsah
Článek

Nezkazí žádnou legraci. Když tedy Václav Kopta dostal nabídku zahrát si v novém seriálu Trapný padesátky stejně trapného padesátníka Standu, tak neváhal ani minutu a nabídku přijal. Herec a hudebník se totiž rád baví a rád baví i diváky a tak pro něj byla role trapného padesátníka výzvou.

„Moje postava je přesvědčená o své dominanci a světovládě. Věřte, že nic trapnějšího v našem znalém vesmíru neexistuje. O to víc jsem si práci na tomhle seriálu užil,” říká. Herec chystá pro své příznivce dost povedenou kratochvíli v podobě odvážného striptýzu, který v jednom z dílů předvede pro kolegyni Pavlu Tomicovou.

„No, dopustím se tak trochu striptýzu a nebude to poprvé, co se poodhalím, malinko podobnou scénu jsem si střihl i v Gymplu a přežil jsem vše ve zdraví. Doufám, že stejně na tom budou i diváci,” říká komik.

Kopta by ale nechtěl, aby jeho trapnou scénu viděla manželka Simona Vrbická, případně jeho dospívající dcery Františka a Jana. „Budu muset dát pozor na to, až se tenhle díl bude vysílat, abych pro jistotu odvezl rodinu na venkov mimo televizní signál. Jinak budu po odvysílání single a nucen žít někde ve sklepě, eventuálně v domě naděje,” se smíchem uvedl Václav Kopta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám