Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuálně Jana Bernášková prožívá rekonstrukci a stěhování do nového bytu. V pracovní rovině je ale také činná. Sympatická herečka na tiskové konferenci České televize k podzimnímu schématu představila po pěti letech druhou řadu seriálu Mazalové.

„Myslím si, že to bude zase hrozně dobrý. Už jsme premiérovali díly na festivalu dětských seriálů a děti byly nadšené,” promluvila o projektu herečka.

Bernášková má doma sama děti, které jsou diváky zmíněného seriálu. Jedenáctiletou Justýnu a čtyřletého Theodora využívá k tomu, aby vychytali mouchy v rozpracovaném díle. „Justýnka byla u hrubého sestřihu a na ní a jejích kamarádkách jsme zkoušeli, co pochopí, a co ne. Něco jsme upravovali a sestříhali a humor byl takový, jaký chceme,” řekla Jana.

Do oblíbeného seriálu se celá řada herců snaží prosadit, aby tak potěšili své děti. V našem videorozhovoru se dozvíte, kdo se například vzdal dovolené, aby si mohl v seriálu zahrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám