Hlavní obsah
Článek

Dřív měla problémy s váhou a patřila mezi největší boubelky seriálu Ulice. Herečce Patricii Solaříkové (35) se ale už před třemi lety podařilo zhubnout a na rozdíl od jiných žen nebojuje s jojo efektem a pořád vypadá skvěle.

Není divu, že se jí spousta žen ptá, jak se jí kila navíc podařilo shodit. A podle Solaříkové v tom není žádná věda!

„Je to celé o hlavě. Dokud jsem řešila každé sousto, tak šla moje váha spíš nahoru. Nejsem žádná vychrtlina, nikdy nebudu, hlavně to není moje ambice. Jsem normální a hlavně spokojená sama se sebou. Žádný diety, žádný dřiny v posilce,“ prozradila na sociální síti nečekaný návod na hubnutí herečka.

Jedním dechem ale dodala, že pohyb a zdravé jídlo je samozřejmě také důležité. „Nejdřív si hlava musela uvědomit, že to, jak vypadám, je zaprvé sakra stoprocentně moje věc a každému je do toho kulový. Dělejte pohyby, který vás baví a naplňují. Já třeba miluju procházky s Jackie, jezdit na koni, na bruslích, tenis, squash, ráda si zajdu i do posilky, ale prostě když se mi chce, a ne proto, že musím,“ zdůraznila.

Klidně si prý dá i smažený sýr s hranolky, když má chuť. „Dejte si ho s kámoškou napůl,“ poradila Solaříková dámám, které mají mlsné jazýčky.

Na jejím zhubnutí prý nemá zásluhu ani přítel. „Postě se mi to podařilo přepnout v hlavě, a to je na tom celým to nejtěžší, srovnat si, co je v životě důležitý. K tomu si každý musí dojít sám,“ uzavřela Solaříková.

Reklama

Další články

Načítám