Hlavní obsah
Článek

Britská herečka Danniella Westbrook (43), kdysi populární hlavně díky soap opeře EastEnders, si nedávno dopřála další várku plastických úprav. Jednalo se o poprsí a také obličej, na němž se už dříve podepsala hereččina drogová minulost. Užíváním kokainu kdysi přišla o nosní přepážku, kterou jí lékaři museli chirurgicky upravit. Výsledky nejnovějších operací, za kterými vycestovala do Polska, předvedla ve Španělsku.

Westbrook vedle úpravy prsou podstoupila lifting obličeje i krku a také úpravu čelistí. Předchozí dentální implantáty jí prý způsobily otravu krve a další zdravotní potíže a hrozilo, že se jí ‚zhroutí‘ obličej. A proč si ho rovnou nenechat udělat menší a užší? „Jsem vyděšená, že to nebude fungovat a zničí se mi obličej. Ale taky z toho, že by se něco mohlo přihodit a já už se nevzbudím,“ strachovala se Danniella. Zatím všechno, v rámci možností, drží.

Britská média zmiňují také páteční kolaps Westbrook na silnici. Poté, co odjela z restaurace, kam si vyrazila s přáteli, se jí udělalo zle. Zastavila u krajnice a zkoušela stopnout projíždějící auta, když zkolabovala. S pomocí skončila na ambulanci, později byla schopná se dopravit domů.

Reklama

Další články

Načítám