Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

To, co viděla na své poslední americké dovolené moderátorka Gabriela Partyšová (45) během třech týdnů, se běžnému smrtelníkovi hned tak nepovede! Na poznávací dovolenou vyrazila s manželem Danielem, jeho dcerou a synem Kristianem. Zážitky je doslova nabitá.

„Byla to jedna z nejkrásnějších poznávacích dovolených v mém životě. Každé čtyři dny jsme přeletěli na jiné místo a měli spoustu nezapomenutelných zážitků. Úžasný byl například výlet nad Grand Canyonem helikoptérou, pod Golden Gate Bridge v San Franciscu jsme pozorovali hejno kosatek, viděli jsme Alcatraz. V Las Vegas jsme viděli skvělé show včetně té Davida Copperfielda,“ vypočítává Gábina.

Bezmála skoro měsíční akční dovolenou, která musela stát opravdu hodně peněz, moderátorka Novy zakončila v milovaném New Yorku. „Bydleli jsme kousek od Central Parku, kam jsme chodili na pravidelné procházky. Viděli jsme muzeum dinosaurů i všechny zásadní dominanty města včetně Wall Street, Brooklynu a Čínské čtvrti, kde jsme jedli v restauraci, kde pravidelně večeří Barack Obama,“ popisuje zážitky z posledních dní Partyšová.

Dnes ráno už poprvé moderovala Snídani na Nově. S časovým posunem se prý vyrovnala skvěle. „Od doby, co cvičím jógu, mi stačí spát pět hodin a jsem v pohodě,“ dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám