Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V dnešní době nelegální druh implantátů má ve svých prsou již osmnáct let i bývalá americká pornohvězda Elizabeth Starr (47). Tyto polypropylenové vložky rozšiřují již tak ohromná prsa, protože jsou navrženy tak, aby po nasazení do těla absorbovaly tekutiny a dál expandovaly.

Pro tyto implantáty se hvězda filmů pro dospělé rozhodla, aby se mohla na trhu lépe uplatnit jako glamour modelka a v roce 1999 za operaci zaplatila 4 tisíce dolarů. V průběhu let se ovšem přidaly problémy. Do těla se jí dostala potenciálně smrtící stafylokoková infekce.

„Pravé prso bylo jasně červené a oteklé, cítila jsem se slabá a neklidná. Chirurg nějakou tkáň, o níž se domníval, že by mohla být infikována, odstranil,“ vysvětluje Elizabeth. Bohužel to nepomohlo a pokračující infekce jí v kombinaci s tlakem stále se zvětšujícího implantátu 'vyžrala' do spodní části jejího pravého prsu díru o velikosti mince, která mokvá a kudy z jejího prsu uniká tekutina. „Ta bolest je nesnesitelná,“ stěžuje si Elizabeth.

Následná léčba jejich potíží už tuto dvojnásobnou matku z Los Angeles v kalifornii vyšla na více než 200 tisíc dolarů. Ani přes reoperace se infekce zcela nevyhojila. Navzdory tomu implantáty stále rostou a otvor v jejím prsu tak nelze zacelit.

Když Elizabeth uviděli v rámci realitní show televize E!, která se podobnými lidmi zabývá, lékaři Terry Dubrow a Paul Nassif, zhrozili se. Podle nich, navíc za situace komplikované dlouhotrvající infekce, není jiná možnost než tyto zastaralé implantáty vyjmout a nechat tkáně pořádně vyléčit. S tím má sice Elizabeth stále trochu problém, protože se obává, jak bez nich bude vypadat, ale ví, že možnosti jiné nemá. Spolu s oběma lékaři doufá, že se její příběh stane mementem pro podobně smýšlející ženy.

Reklama

Další články

Načítám