Hlavní obsah
Článek

Více než třicet let od vydání debutové vinylové LP desky, tedy elpíčka, jak se tenkrát velkým gramofonovým deskám říkalo, vychází zpěvačce Evě Hurychové další. První LP z roku 1986 se jmenovalo Dnes na tom záleží a současný novinkový vinyl má název Evina dřívějšího hitu Chybička se vloudí s podtitulem »hity a rarity«. Rarity stojí za to zdůraznit, protože na albu jich není málo, a kdo ví, čím Eva ještě překvapí.

Doslova unikátní elpíčko přináší třináct písní – mnohých hitů spolu s neskutečnými raritami, které ještě nikdy na žádném nosiči nevyšly. Písničky mapují čtyřicetiletou pěveckou éru a kariéru Evy Hurychové. Na LP desce samozřejmě nechybí její největší hity – Já přijdu, Chybička se vloudí, Už nám svítá, jež jsou nově natočené z let 2006 a 2007. Zastoupena je také Evina autorská tvorba, písně Voda a kámen, Měli bychom se mít rádi. Fanoušky jistě potěší i cenné nahrávky ze zpěvaččina soukromého archivu. Současnost prezentuje hitový duet Evy a Libora Petrů s názvem Někoho mít, který vznikl v prosinci 2016.

„Nikdy by mě nenapadlo, že některé tak staré nahrávky můžou vůbec spatřit světlo světa. Proto jsem zpočátku váhala, nyní ale musím producentovi za nápad poděkovat. Plno nahrávek jsem před dvěma lety při rychlém stěhování bohužel vyhodila, a ty, které jsem si asi intuitivně nechala, ty jsem si na žádném albu nedovedla představit. Možná ale právě proto neletěly do popelnice… Výběr na desku jsem pouštěla i svým čtyřiadvacetiletým dcerám, které se shodly, co tam určitě dát a co ne. Nakonec se, myslím, podařila pestrá sestava, snad si z ní něco vybere každý, aspoň doufám,“ říká s úsměvem Eva Hurychová o svém novém vinylovém elpíčku.

Reklama

Další články

Načítám