Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Uronila slz, jako by jí odešel nejdražší člověk jejího života! Před měsícem se modelka Diana Kobzanová (42) zhroutila, když jí zemřela milovaná fenka anglického bulteriéra Mia, která bohužel trpěla zdravotními problémy velmi dlouho. Vítězka Miss ČR 2001 se teď na její počest rozhodla zaplavit nejen Prahu plátěnými retro taškami s její podobiznou. Mají pomáhat charitě.

Devět let bez ní nedala ani ránu. Když Mia 27. června odešla do psího ráje, Diana se zhroutila. Pak se ale rozhodla i tuhle příšernou zkušenost změnit v něco pozitivního. Výtěžek z tašek půjde totiž na pomoc pejskům.

„Spojila jsem se s nadačním fondem Nejen srdcem Denisy Jurtin a Anety Parris, které pomáhají psím útulkům a azylům, týraným nebo handicapovaným psům, ale také podporují canisterapeutické psy (léčba pomocí kontaktu člověka se psem – pozn. red.) a zařízení zabývající se jejich výcvikem,“ svěřila se „Kobzanka“.

Výtěžek z prodeje šesti set kusů tašek ve dvou provedeních poputuje do buldočího azylu v Čáslavi a do psího hospicu Dejte nám šanci.

„Byl to spontánní nápad a rozhodně nejde o podnikatelský záměr. Celý zisk poputuje přímo na konto nadačního fondu, který peníze do koruny přerozdělí,“ dodala Diana, jež z odchodu svého psího miláčka udělala na sociálních sítích skoro reality show. Fandům, kteří ji v nejtěžších chvílích podrželi, se chce odměnit tím, že bude sama tašky v jednom obchodě s psími potřebami prodávat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám