Hlavní obsah
Článek

Zdravotní sestřička Eliška Slavíková alias herečka Miluše Bittnerová má hodně co dělat s doktory i kromě své role v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Super.cz zjistil, že herečka trpí nevyléčitelnou nemocí tenkého střeva a právě proto je také tak hubená.

Bittnerová už dlouho trpí těžkou potravinou intolerancí, kterou způsobuje nemoc jménem celiakie.Ta postihuje sliznici tenkého střeva, je chronická a přetrvává celoživotně. "Než doktoři zjistili, co mi je, trvalo to dlouho. Ale nedám dopustit na oddělení gastroenterologie v nemocnici Pod Petřínem," svěřila Miluška Super.cz.

"Když si dám nějaké potraviny, které obsahují lepek, mám strašné křeče. Raději to nepokouším," vysvětlovala na setkání hereček ze seriálu Ulice a Ordinace v růžové zahradě, které měly dámské odpoledne ve wellnes centru na okraji Prahy, kde pro ně bylo připraveny po absolvování masáží, pedikúry a dalších procedur i vysloveně lukulské hody.

Miluška ale tentokrát neodolala a po vzoru sých kolegyň Anety Krejčíkové a Anny Fixové ochutnala aspoň krevetu v těstíčku. "Ale jen jednu. Sice byla vynikající, ale za to utrpení mi nestojí. Ostatně se dají najít potraviny, které lepek neobsahují a jsou také velmi dobré. Manžel mi dokonce peče i bezlepkové cukroví," pochvalovala si.

Reklama

Další články

Načítám