Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Regině Řandové nikdo neodpáře její první výraznou roli. Každý si vzpomene na Jolanku z komedie Bota jménem Melichar, kterou pravidelně reprízují všechny české televizní stanice. Stříbrných bot "hromnic" už má díky tomu doma celou sbírku.

Řandové je nyní čtyřiačtyřicet, ale nejvýraznější změnou na jejím těle od doby její nejslavnější role jsou ňadra. Tehdy byla téměř plochá puberťačka, ale nyní muži nad jejím dekoltem lapají po dechu. "Mám čtyřky, což je docela dost," řekla Super.cz Regina a svěřila, že jí velká prsa nepřinášejí jen přízeň mužů.

"Samozřejmě mne občas pobolívají záda, ale to řeším pravidelnými lekcemi jógy a pilates. Ale to nakupování je někdy hrozné. Spodek potřebuju ve velikosti třicet šest nebo třicet osm, ale vršek mám minimálně dvaačtyřicítku. Když jsem sháněla šaty na ples Ordinace v růžové zahradě, kde hraji bývalou manželku Čestmíra Mázla, musela jsem si je nechat dole speciálně zužovat," přiznala.

Regina se kromě natáčení seriálu věnuje zejména dabingu, jejím hlasem mluví například Angelina Jolie. "Na nedostatek práce si nemůžu stěžovat, o můj hlas je pořád zájem," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám