Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dávno už není její sestra Kim (43) tou jedinou a hlavní hvězdou amerického klanu Kardashianů. Protože reality show Keeping Up with the Kardashians produkovaná televizí E! poskytuje prostor celé rodině, v posledních letech a měsících významně posiluje postavení její sestry Kourtney (45).

Starší sestra 'zadkózní' celebrity vládne opačnou devizou. Postavu ve stylu přesýpacích hodin odsunula tak trochu na vedlejší kolej. Kourney, matka tří dětí, je prostě klasická sexbomba s tvary, které jí mohou závidět i mnohem mladší bezdětné ženy. Je si toho vědoma. A diváci jí za to jako protipól Kim zbožňují.

Začátkem měsíce si ještě užívala s o 14 let mladším zajíčkem, milencem Younesem Bendjimou na jachtě u francouzského Saint Tropez, kde se od sebe prakticky nehli. Dnes je již zpátky doma v Los Angeles, ale na natáčení dalšího dílu úspěšné televizní show vyrazila tak, aby diváky o nic ze své krásné postavy neochudila - v černém průsvitném topu měla ňadra překrytá černou také lehounce průsvitnou podprsenkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám